Goedkope zakelijke foto’s

door | 2 sep 2020 | Fotoshoot

Zakelijke foto’s nodig voor LinkedIn, je CV en andere social media? Het kan al voor 55 euro in onze fotostudio in Amsterdam! Je heb slechts een aantal goede zakelijke foto’s nodig. Kies zelf de beste zakelijke foto’s uit die je wilt gebruiken. We gaan net zo lang door met foto’s maken totdat jij de juiste foto’s hebt.

LinkedIn Foto’s

Een goede LinkedIn foto is tegenwoordig erg belangrijk. Maar wat maakt een foto nou een goede foto? Allereerst wil je voor een LinkedIn foto een rustige achtergrond. Een witte of andere effen achtergrond of een wazige achtergrond werkt het beste omdat je dan geen onrustige achtergrond met afleiding hebt. En uiteraard is een zakelijke outfit niet onmisbaar.

Foto voor CV

Een goede foto voor je CV laten maken in Amsterdam? Als jij op zoek bent naar een baan is stap 1 het opstellen van een goede CV met een goede representatieve foto. Erg belangrijk, het geeft immers de eerste indruk van jou. Je hoeft daarvoor niet veel uit te geven, voor 55 euro kun je voorlopig voorruit met 5 goede foto’s voor je CV, LinkedIn etc.

foto's social media

Foto’s voor social media

Ben jij opzoek naar goede foto’s voor social media? Bekijk onze website www.profotostudio.nl/zakelijk en maak je keuze. Wij bieden je de beste prijs-kwaliteitsverhouding.