Fotoshoot Kinderfeestje Amsterdam

door | 8 jul 2020 | Fotoshoot

Wil jij het coolste en gezelligste kinderfeestje organiseren, in Amsterdam Noord? Bij een fotoshoot kinderfeestje kunnen jij en je vriendinnen poseren in een echte fotostudio!

Kinderfotoshoot feestje in de fotostudio Amsterdam

Bij dit kinderfeestje worden mooie, spontane en gekke foto’s gemaakt in je eigen kleding en met accessoires uit de fotostudio. Een supergezellige kinderactiviteit en alle kinderen houden er ook nog een heel leuk aandenken aan over.

Je hoeft weinig te regelen, alleen je eigen outfit! Wij regelen alles voor het kinderfeestje in de fotostudio. Tijdens de fotoshoot krijgen jullie limonade en wordt jouw favoriete muziek gedraaid.

Fotostudio kinderfeestje in Amsterdam Noord, hoe werkt het?

Jullie komen aan in je eigen outfit, in de fotostudio staat limonade klaar en wordt muziek gedraaid. Er worden kinderfoto’s gemaakt van iedereen apart en van de groep samen. Alle combinaties zijn mogelijk. De fotograaf doet alle leuke en stoere poses voor. De jarige staat in het middelpunt! Aan het einde van de fotoshoot mogen de kinderen de foto’s van het kinderfeestje bekijken. De foto’s krijgen jullie digitaal.

Fotoshoot Kinderfeestje Boeken?

Wil jij een fotoshoot boeken voor jouw partijtje?
Voor €130 kun jij een kinderfeestje fotoshoot boeken, inclusief 50 foto’s digitaal, limonade en muziek!

De fotostudio is gelegen in Amsterdam Noord, je kunt er gratis parkeren.