FAQ

Veelgestelde vragen

Op welke dagen kan ik terecht voor een fotoshoot?

ProFotostudio is 7 dagen per week geopend. Aangezien wij vaak vol zitten dien je van tevoren te reserveren. De openingstijden zijn:
Maandag-Vrijdag 9:00 – 20:00 uur
Zaterdag-Zondag 9:00 – 19:00 uur.

Hoe kunnen jullie goedkope fotoshoots aanbieden?

Wij hebben weinig kosten qua huisvesting en daardoor kunnen wij de prijzen voor de fotoshoots laag houden.

Kunnen wij attributen gebruiken?

In de fotostudio hebben wij kleedjes, kussens, verkleedspullen, stoelen, een bankje etc. en voor de zwangerschapsfotoshoots een doek, schoentjes, een knuffel maar uiteraard mag je zelf ook attributen voor de fotoshoot meenemen

Met hoeveel personen mag ik komen?

In onze fotostudio kunnen ongeveer 20 personen tegelijk terecht. Op de buitenlocaties kunnen we grotere groepen tegelijk fotograferen.

Wat voor kleding adviseren jullie?

Kleding met contrast, lichte kleding en kleding met prints/strepen werken altijd goed. Neem gerust een extra outfit mee. Liever geen diep rood en geheel in donkere kleding raden we ook af. Kom je met een grote groep? Dan is het leuk om bijvoorbeeld allemaal in lichte bovenkleding te komen (dit hoeft niet allemaal dezelfde kleur te zijn) met een spijkerbroek.

Doen jullie visagie?

Wij verzorgen helaas geen visagie. Je make-up mag je van tevoren zelf verzorgen.

Kan ik makkelijk parkeren?

Je kunt heel makkelijk en gratis voor onze deur parkeren! De fotostudio ligt op de begane grond en is makkelijk te betreden met de rolstoel en kinderwagen.