actie

ProFotostudio: professionele foto’s – gunstige prijzen.

Bezorg uzelf een leuke ervaring en ga naar huis met de mooiste foto’s! ProFotostudio maakt voornamelijk zakelijke foto’s, portretfoto’s en familiefoto’s in De Fotostudio van Amsterdam!

U mag de bon bij ons gebruiken voor 2-12 personen! Er worden dan ook individuele foto’s en gewenste combinaties gemaakt.

Kies uit de volgende fotoshoot locaties:

– Op het strand in Zandvoort
– In de fotostudio in Amsterdam
– Buiten aan het IJ in Amsterdam

Kledingadvies

Helemaal in donkere kleding raden wij sterk af. Dit levert minder mooie foto’s op.

Lichte bovenkleding zoals lichtblauw, spijkerstof of roze en prints/strepen werken altijd goed. Als je toch een donker jasje/vest aan wilt doe er dan een licht shirt onder zodat het niet een donker vlak wordt.

Mail naar info@profotostudio.nl als je nog vragen hebt.

Profotostudio Amsterdam

Bezorg jezelf een leuke ervaring en ga naar huis met de mooiste foto’s! ProFotostudio maakt zakelijke foto’s, portretfoto’s, duo shoots, groepsfoto’s, kinderfoto’s, familiefoto’s en newbornfotografie in De Fotostudio van Amsterdam! Wij zorgen ervoor dat je van jouw mooiste kanten gefotografeerd wordt, we geven je advies en persoonlijke begeleiding.

Professionele fotostudio

Professionele fotografie voor iedereen! Wij zijn gespecialiseerd in Professionele portretfotoshoots en zakelijke fotoshoots met hoge kwaliteit foto’s. Wij bieden de fotoshoot aan voor een zeer lage prijs. Zo is het voor iedereen mogelijk om professionele foto’s te laten maken. ProFotostudio: Voor de mooiste professionele foto’s van jezelf!

Fotoshoot reserveren?

Wij bieden Professionele Fotoshoots aan in onze fotostudio in Amsterdam (Noord). In onze fotostudio wordt u gefotografeerd met verschillende achtergronden, zwart-wit en kleur. Een buitenfotoshoot is ook mogelijk! Voor zakelijke foto’s is een fotoshoot aan het IJ in Amsterdam een echte aanrader! Je kunt een professionele fotoshoot reserveren via het boekingsformulier.